Klanten waarderen ons enorm!
mail@bouwtechdevaal.nl
06 52 36 02 06 of 030 237 26 00

Wij helpen met elke uitdaging

Van een nieuwe deurbel tot aan dakopbouw. Het kan allemaal. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen, dromen, ideeën en bieden daarom een zeer breed pakket aan diensten. De mogelijkheden zijn legio.
Creativiteit en uitdaging is voor ons heel belangrijk. Niets is te gek. Mocht u op zoek zijn naar iets wat hieronder niet beschreven staat, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken.

Bouw-Tech de Vaal
Bouw-Tech de Vaal

Sjarl de Vaal

Van jongs af aan ben ik al bezig met bouwen en techniek. Na de middelbare school gelijk aan het werk gegaan en daardoor al 17 jaar ervaring in het vak. Begonnen met de bouw en daarnaast doorontwikkeld in de techniek. In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mij zo te specialiseren op verschillende gebieden. Mijn ambitie is altijd geweest om een eigen onderneming te hebben om zo dicht mogelijk bij de wensen van de klant betrokken te zijn. Om mee te kunnen denken om zo samen tot een prachtig resultaat te komen. Het verrassen van mensen  vind ik het mooiste wat er is. Ik ben erg perfectionistisch aangelegd en dat komt goed van pas bij mijn werk. Ik ga door tot mijn klanten én ik 100% tevreden zijn.

Maatwerk

Alles wordt met u samen besproken en geheel op maat en naar uw wensen uitgevoerd.

Expertise

Met onze ruime kennis en vaardigheden, weten wij zeker dat wij kunnen leveren waar u om vraagt.

Kwaliteit

Alles wat wij doen, wordt vanaf het begin tot het eind veel aandacht aan besteed. Zo garanderen wij de beste kwaliteit in onze diensten.

Ervaring

Door de jarenlange ervaring, weet u zeker dat u het beste resultaat geleverd krijgt.

Liever even bellen?    © Copyright 2024 | Website door Company Fuel